BARÇ
Esports Barça 03/03/2015

"La tensió entre Laporta i Rosell es tallava amb un ganivet de fusta": Mario Conde, a la Cadena Cope en 5 frases

Mario Conde és l'advocat de MCM, l'empresa que ha demandat el Barça per l'incompliment d'un contracte de publicitat a la façana de La Masia

Ara
1 min
El judici de MCM reviu  les tensions Rosell-Laporta

BarcelonaMario Conde, l'advocat de MCM, l'empresa que ha demandat el Barça per l'incompliment d'un contracte de publicitat a la façana de La Masia, ha parlat aquest dilluns a la nit a 'El Partido de las 12' de la Cadena Cope. Aquestes són les 10 frases més destacades:

  1. "La tensió entre Laporta i Rosell es podia tallar amb un ganivet de fusta, com passa amb la mantega"
  2. [Sobre la indemnització que reclama MCM] "Quan parles de 100 milions t'espantes, però quan un jugador del Barça, Neymar, costa més de 100 milions, es comença a entendre que les xifres en el món del futbol es tornen, primer relatives i després boges"
  3. "En el cas concret de Rosell li he preguntat si recordava dos dinars produïts a Barcelona i li he dit un dels comensals era jo. M'ha dit que de l'esmorzar amb mi sí que se'n recordava; del que havíem parlat, no. La memòria és forta per a la persona, però fràgil per el contingut si no et convé"
  4. "Sandro Rosell ha arribat a dir que per a ell la façana de La Masia era igual que si fos una pantalla o una manta. I quan l'hi he preguntat a Laporta m'ha dit que La Masia representa els valors del Barça, és un actiu universal i això és intolerable"
  5. "L'entrellat que hi ha per sota d'aquest assumpte pot donar per escriure un llibre llarg".
stats