Barça
Esports Barça 02/06/2011

L'ensurt de Messi en un bar de Rosario

El jugador, que està de vacances a la seva ciutat natal, Rosario, ha desmentit que hagi rebut un cop de puny en un bar i assegura que "no ha passat res"

Toni Padilla
1 min
Celebracions Leo Messi va poder abraçar i celebrar dissabte la seva tercera Champions: París, Roma i Londres.

BarcelonaL'agressor és un alumne de cinquè any del Col.legi Llatinoamericà de Rosario, que li ha cridat "jo sóc seguidor del Central, tu del Newell's". Acte seguit li ha donat una empenta. Les primeres informacions parlaven d'un cop de puny, però el representant del jugador i el propi protagonista han desmentit que hagi sigut colpejat.

Messi es va formar al Newell's Old Boys, un dels dos clubs de la ciutat de Rosario. La rivalitat entre el Newell's, club conegut com els "leprosos" i el Rosario Central, els "canallas", és de les més fortes de l'Argentina.

Messi era a un bar anomenat "El Club de la Milanesa" amb dos amics i sense personal de seguretat al seu costat. Quan ja sortia, s'ha parar per fer-se fotografies i signar autògrafs, moment en que ha estat agredit. Els fets han estat confirmats per l'amo del bar a la ràdio LT3 AM 680 de Rosario.

Després de patir l'agressió, Messi s'ha retirat immediatament i sense respondre de cap manera.

stats