Barça
Esports Barça 17/10/2011

Els dos gols contra el Racing mantenen Leo Messi com a pitxitxi de Primera

Gonzalo Higuaín ocupa la segona posició, després dels dos 'hat tricks' consecutius del davanter argentí, que l'han fet superar, fins i tot, el seu company d'equip Cristiano Ronaldo

Ara
1 min
Leo Messi, després de marcar.

BarcelonaEl davanter argentí del Barça continua encapçalant el rànquing de màxims golejadors de la lliga BBVA. Els dos gols que va marcar en el 3-0 al Racing de Santander li permeten continuar liderant en solitari la llista, per davant dels madridistes Higuaín i Cristiano.

Messi ja suma deu gols en els set partits que s'han disputat. El segon és Gonzalo Higuaín, que dissabte va aconseguir un hat trick en la victòria del seu equip davant del Betis (4-1) i acumula vuit gols. Per darrere seu hi ha Cristiano Ronaldo, que després de dos partits sense marcar, perd un lloc en la taula de golejadors i es col·loca tercer.

Altres que tampoc han aconseguit augmentar la seva xifra de gols aquest cap de setmana han estat Radamel Falcao (Atlètic de Madrid) i Roberto Soldado (València), que es queden empatats en la quarta plaça, amb cinc gols.

stats