BARÇA
Esports Barça 26/03/2014

Leo Messi rep un grup de joves damnificats pel tsunami del Japó del 2011

Els nois i noies pertanyen a clubs de futbol de la província japonesa d'Iwate, una de les més afectades pel desastre

Ara
1 min
Leo Messi amb un grup de nens damnificats pel tsunami del Japó del 2011/ FC BARCELONA

BarcelonaLeo Messi ha rebut aquest dimecres al matí al Camp Nou una trentena d'infants i joves japonesos que pertanyen a diferents clubs de futbol del país nipó. Provenen de la província d'Iwate, una zona costanera que va ser de les més devastades pel terratrèmol i el tsunami que va afectar el nord d'aquest país al març del 2011.

Tots ells han viatjat a Barcelona acompanyats pels seus entrenadors i diversos traductors i han estat convidats per la Fundació FC Barcelona i la Fundació Leo Messi a participar en diverses activitats a les instal·lacions del club a causa del seu interès pel futbol i pel Barça en particular.

Els 24 nens i les 11 nenes han obsequiat l'argentí amb una cançó popular japonesa. També li han regalat uns 'meotobashi' un parella de bastonets japonesos per menjar, i quan Messi ha confessat que no els sabia utilitzar, un dels nens li ha fet una demostració de com fer-ho.

Els joves han gaudit especialment del moment en què el jugador ha signat les samarretes especials que lluïen de la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Leo Messi.

stats