BARÇA
Esports Barça 29/10/2012

Leo Messi rep la seva segona Bota d'Or

L'exjugador Luís Suárez ha estat l'encarregat de fer-li entrega del guardó a l'antiga fàbrica Damm

Ara
1 min
Leo Messi ha recollit la seva segona Bota d'Or

BarcelonaLeo Mesis ha rebut aquest dilluns al migdia la seva segona Bota d'Or que l'acredita com el màxim golejador de les lligues europees 2011/2012. De fet, l'argentí del Barça va marcar 50 gols la temporada passada, superant tots els rècords possibles.

Messi ha estat acompanyat pels capitans del primer equip del Barça –Xavi i Puyol–, el president del club, Sandro Rosell, el director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, a més de molts jugadors de les seccions del Barça: Joan Carles Navarro, 'Chichi' Creus, David Barrufet, Enric Masip, Xavi O'Callaghan, Igor, Paco Sedano, Aitor Egurrola, i els tècnics Xavi Pascual –handbol–, Gabi Cairo –hoquei patins– i Marc Carmona –futbol sala– i el seleccionador argentí Alejandro Sabella. Altres personalitats que han fet acte de presència són Carlos Salvador Bilardo i Carles Rexach.

"És un premi grupal, aquest més que cap. És un premi per haver marcat gols i sense els meus companys no hauria marcat tants gols com vaig fer", ha dit Messi abans de rebre el premi de mans de Luís Suárez.

A Messi també li han entregat un xumet i una mini bota d'or per al seu fill, Thiago, que encara no ha nascut. "Quan neixi, el primer gol serà per a ell, després els celebraré com sempre", ha comentat el davanter blaugrana.

stats