RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 13/05/2015

"L'estil de Guardiola ja és història, ara triomfa la velocitat i el contracop del trident": el recull d'opinions

La classificació del Barça per a la final de la Lliga de Campions centra els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimecres

Ara
3 min
Neymar marca contra el Bayern / MATTHIAS HANGST / GETTY

BarcelonaEls articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimecres se centren sobretot en la classificació del Barça per disputar la final de la Lliga de Campions de Berlín. Sobretot, els articulistes elogien el trident ofensiu de l'equip de Luis Enrique.

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"Al llarg de la temporada el Barça ha tingut una evolució que li ha permès millorar el sue joc de manera molt positiva. Ha mort el Barça del 'tiqui-taca' i s'ha imposat el Barça del contraatac. L'estil de Guardiola ja és història, ara triomfa la velocitat i el contracop del trident".

Joan Vehils, a l''Sport'

"Els títols poden ser la cirereta del pastís d'una temporada excel·lent però ja podem felicitar Luis Enrique per la feina feta. Ha patit molt però ha aconseguit sortir-se'n amb la seva. Amb el seu estil i a la seva manera, el Barça torna a guanyar i a convèncer".

Joan M. Batlle, a l''Sport'

"Suárez mereix un monument per tot el que està fent en la seva primera temporada al Barça i en la Lliga, el que sempre és un handicap i més perdent-se els primers tres mesos de competició. Aquest detall ja parla per ell sol de la seva grandesa com a futbolista. I és que gràcies a Suárez, a la seva posició i a la seva feina, Messi pot ser ara el crac total".

Santi Nolla, al 'Mundo Deportivo'

"El Barça es jugarà a Berlín la possibilitat de conquerir la cinquena Copa d'Europa. Ho farà amb un equip lluminós, amb el millor futbolista del món i la davantera més potent, però també amb jugadors solidaris i excel·lents com tota la resta, començant per Ter Stegen i acabant amb Suárez".

Joan Josep Pallàs, al 'Mundo Deportivo'

"El club blaugrana,tot i que condemnat a conviure amb un pessimisme que es justifica per dècades antigues plenes de tot tipus de desgràcies, s'ha amotinat al final contra el que sembla ser el seu destí i emergeix ara amb un altre grup de jugadors guanyadors, amb Messi al capdavant".

Miguel Rico, al 'Mundo Deportivo'

[Sobre el fitxatge de Pogba] "La conclusió és que per al Barça el preu de l'operació –que es negociaria fins al límit– no seria un problema per posar-se d'acord amb el Juventus. Més difícil seria concretar-la en el context de la sanció de la FIFA i, més difícil encara, convèncer Raiola per més que Pogba respongui al perfil de totcampista que busca el Barça".

Julio César Iglesias, al 'Marca'

[Sobre el Madrid-Juve] "Els jugadors hauran d'oblidar la seva pregonada jerarquia de favorits, fer seva una de les més antigues lleis de la boxa i assumir el sacrificat paper de l'aspirant: prendre la iniciativa, trepitjar el camp contrari, retallar distàncies i acceptar el cos a cos".

Alfredo Relaño, a l''As'

Els Barça va aconseguir els dos gols tan aviat que després va jugar relaxat. Això va permetre al Bayern guanyar el partit. Bé per Guardiola, a qui un altre mal resultat l'hagués deixat tocat. Davant el Barça s'obre ara un panorama prometedor: té la Lliga a una victòria, és finalista favorit a la Copa i té comprat el bitllet per a Berlín. Pot somiar amb el triplet, una fita descomunal.

Juan B. Martínez, a 'La Vanguardia'

"Quarta final de la Champions en les últimes 10 edicions. Les mateixes que en tota la història anterior del Barça. Ningú pot presumir en aquest període de temps de l'eficàcia de l'equip blaugrana en la millor competició del món. Ni el Madrid, ni el Bayern, ni el Chelsea ni el Juventus".

Martí Perarnau, a 'El Periódico'

"Aquest Barça de Messi és històric. Continua sent històric. Magnífic a París amb Rijkaard, sobirà amb Guardiola a Roma, plusquamperfet a Wembley amb el Pep, ara és un tro amb Luis Enrique. Disfrutem de l'obra".

stats