Barça

Luis Enrique: "El que depèn de nosaltres és guanyar el partit"

El tècnic del Barça deixa clar que el partit de demà al Camp Nou "no és un comiat, és un fins aviat"

"Quan vaig acceptar ser entrenador del Barça, ja sabia que seria una etapa curta. Les persones anem passant, estic molt orgullós d'haver format part d'aquesta història, sóc un privilegiat. La temporada que ve estaré al Camp Nou molts partits com a soci, no és un comiat, és un fins aviat". Amb aquestes paraules, el tècnic Luis Enrique Martínez ha posat context al Barça-Eibar que tancarà la temporada i l'etapa com a tècnic de l'asturià. Encara quedarà la final de la Copa del Rei, però ja no serà al feu blaugrana.

Luis Enrique no ha amagat que sentirà nostàlgia però entén que s'ha acabat la seva etapa. És moment de "descansar, de sortir de la zona de seguretat i de provar coses noves", ha dit. 

Sobre el partit, l'entrenador ha comentat que l'únic objectiu "és sumar els tres punts". No ha volgut parlar de caramboles i vol centrar-se en l'Eibar, un rival que "pot completar la seva millor temporada a Primera". "El que depèn de nosaltres és guanyar el partit". Haver arribat a l'última jornada sense dependre d'un mateix, però, explica que l'equip "no ha estat a prou nivell", ha reconegut.

A partir d'aquí, caldrà esperar un bon resultat al Màlaga-Madrid. Sobre l'equip andalús ha dit que confia "en la professionalitat de tots els jugadors i entrenadors". "Que cadascú faci la seva feina, i res més". Luis Enrique no creu que anar enganxat als marcadors d'un partit i altre afecti els jugadors.