BARÇA
Esports Barça 29/01/2017

Luis Enrique: "Segueixo amb el mateix discurs. Els àrbitres necessiten ajuda"

El tècnic del Barça ha valorat l'empat del seu equip al Benito Villamarín contra el Betis: "No hem estat al nostre nivell, ni de bon tros"

Nuria García
1 min
Luis Enrique donant ordres al Benito Villamarín

BarcelonaEl tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, ha valorat l'empat del seu equip contra el Betis al Benito Villamarín. "Crec que a la primera part no hem patit gaire, però sí que és cert que no hem generat gaire tampoc", ha dit el tècnic, que ha afegit: "A la segona part el Betis ha pressionat més amunt, que és el que ja esperàvem. Nosaltres no hem estat precisos, i han tingut uns 30 minuts molt bons, en què han sigut superiors a nosaltres abans del gol. Me'n vaig amb la sensació que hem sumat un punt i que el Betis hauria merescut més".

"He vist moltes imprecisions en jugadors que normalment no són imprecisos. Nosaltres no hem estat al nostre nivell, ni de bon tros. El rival va creixent i tu et vas fent petit… Una llàstima per la dinàmica de la qual veníem", ha comentat el tècnic.

Sobre el gol fantasma d'Aleix Vidal que no ha pujat al marcador, Luis Enrique ha dit que segueix amb "el discurs de sempre", que "els àrbitres necessiten ajuda". "Sigui en situacions en què ens perjudiquin o ens beneficiïn, els àrbitres necessiten ajuda, i aquesta jugada n'és un exemple més", ha explicat Luis Enrique.

"Guanyarà la Lliga el més regular, aquest és el torneig de la regularitat", ha apuntat, per acabar una curta roda de premsa.

stats