Esports  /  Barça 27/11/2015

Luis Enrique: "Fitxar al gener? Jo sempre sóc partidari de millorar"

N.a.
1 min
Luis Enrique en roda de premsa

Sant Joan DespíLa Reial Societat serà un rival "perillós". És el que alerta Luis Enrique, sobretot ara que hi ha Eusebio Sacristán de tècnic. "Coneix a la perfecció com juguem, però després és difícil aplicar el pla, sobretot si nosaltres estem al nostre nivell. Amb el Celta jo també sabia com s'havien de frenar, però t'agafa la pilota Messi, en regateja tres i s'acaba la pressió i el partit", ha comentat.

L'asturià s'ha mostrat encantat de tenir un trident golejador que és "únic", però ha reivindicat l'esforç de tot l'equip en els èxits del trio atacant. Tot i així, s'ha mostrat més clar que mai a l'hora de reclamar reforços: "Som menys que l'any passat, per lesions i baixes, sempre sóc partidari de millorar".

A l'entrenador blaugrana no el preocupa haver assolit al novembre un estat de forma tan bo. "L'objectiu és allargar-lo tot l'any".

El Barça no podrà comptar amb Sergi Roberto, encara tocat pel cop que va rebre contra el Roma. Qui sí quepodrà jugar és Mascherano, que s'ha entrenat amb normalitat.

stats