BARÇA
Esports Barça 02/12/2016

Messi, Cristiano i Griezmann, finalistes del premi de la FIFA al millor jugador del 2016

Luis Enrique es queda fora de la lluita per ser el millor entrenador de l'any

N. G.
1 min
Cristiano, Griezmann i Messi, els finalistes

BarcelonaLa FIFA ha donat a conèixer aquest divendres al matí la llista de finalistes del seu premi, The Best, premi que ocupa el lloc del FIFA World Player. Els darrers anys, la FIFA va unir-se amb la revista France Football, organitzadora de la Pilota d'Or, però enguany han separat els camins.

A la llista de finalistes al millor jugador del 2016, cap sorpresa: Cristiano Ronaldo, campió de l'Eurocopa i la Champions, Antoine Griezmann, finalistes d'aquestes dues competicions, i Leo Messi, campió de lliga i finalista de la Copa Amèrica Centenari. És a dir, els tres cracks de Barça, Madrid i Atlètic.

En categoria femenina, les finalistes són l'alemanya Melanie Behringer, la nord-americana Carli Lloyd i la brasilera Marta.

Ranieri, Santos i Zidane, candidats a The Best al millor entrenador del 2016

Els tres entrenadors que opten al premi The Best en reconeixement del millor tècnic del 2016. Entre els tres finalistes no hi ha el tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez.

Sí que hi són l'entrenador del Leicester City, Claudio Ranieri, que va aconseguir la temporada passada que el seu equip fos campió de la Premier League; Fernando Santos, seleccionador de Portugal, el combinat que va guanyar l'Eurocopa, i Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid, campió de la Champions League.

Pel que fa al premi d'entrenadora de futbol femení hi ha Jill Ellis, seleccionadora de l'equip femení dels Estats Units; Silvia Neid, seleccionadora de l'equip femení d'Alemanya, i Pia Sundhage, seleccionadora femenina de Suècia.

stats