Barça
Esports Barça 17/05/2011

Mahmud Abbas vol que el Barça guanyi la Lliga Campions

El president de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP) reconeix la seva passió pel Barcelona i el seu desig que el club català guanyi la Lliga de Campions el pròxim 28 de maig

Efe
1 min
Mahmoud Abbas.

RomaEl president de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP), Mahmud Abbas, reconeix la seva passió pel Barcelona i el seu desig que el club de futbol català guanyi la Lliga de Campions el pròxim 28 de maig contra el Manchester United a la final que es disputarà a l'estadi londinenc de Wembley.

"Segueixo, sobretot, el futbol, el bàsquet i el voleibol. Els meus néts són tots del Barcelona i jo m'he encomanat d'això, no puc posar-me en contra de la família. Hem de guanyar la Lliga de Campions", afirma Abbas en una entrevista que publica avui el diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport.

El líder palestí ha afirmat a més que cal saber separar el futbol de la política i destaca el valor de l'esport com a transmissor de "missatges positius" i forma d'acostament entre pobles.

"L'esport és molt important, perquè és un fenomen transversal a totes les generacions. Té un llenguatge comú arreu del món. És universal. L'esport porta només missatges positius. En el passat l'esport ha obert, a més, portes importants", ha comentat Abbas.

stats