BARÇA
Esports Barça 19/05/2013

Muniesa: "El meu futur és incert. M'agradaria seguir al Barça, però no em diuen res"

Quan només falta un mes per al final de la competició, el club blaugrana encara no li ha dit si seguirà o no formant part del Barça

Efe
2 min

BarcelonaEl defensa blaugrana Marc Muniesa, qui el proper mes de juny acaba contracte amb el Barça, ha reconegut que el seu futur és "incert" perquè, tot i que li agradaria continuar al club, la secretaria esportiva encara no s'ha posat en contacte amb ell quan només falta un mes per finalitzar la temporada.

"La veritat és que no sé res. M'agradaria seguir al Barça, ho he dit sempre. Però aquí no em diuen res. Estic a l'espera. Si no és aquí, serà en un altre lloc. Però el meu futur és incert", explica.

Muniesa es va incorporar al primer equip a inici d'aquesta campanya, però un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret a finals de juny durant la pretemporada davant l'Hamburg el va apartar. En rebre l'alta al febrer, va acceptar inscriure's novament amb el filial, on ha recuperat el seu nivell de joc, sense saber encara què passarà a partir del 30 de juny.

"És decisió de la gent de dalt, dels tècnics i de la directiva. Jo sempre dic que vull jugar aquí, és el meu somni des de petit. I ho donaré tot fins al final per poder convèncer-los", assenyala Muniesa.

La seva situació ha despertat l'interès de diversos clubs d'Europa, com l'Ajax: "Això diuen, però estic a l'espera del que em diguin. És cosa de la premsa. Estic tranquil, sé que si estic bé puc jugar molts minuts on sigui. ¿Anar-me'n cedit? Seria bonic seguir aquí. Significaria que formaria part encara del Barça ".

"A la meva família ara estan nerviosos. No creuen que no ens diguin res, perquè ells també són molt culers i sempre esperen que després de tants anys que porto al club m'ofereixin una resposta, tant si és que em quedo com si no. I estem a l'espera, una mica intranquils. Però què hi farem", reconeix amb resignació.

stats