Barça
Esports Barça 03/07/2014

MCM i el Barça aniran a judici el març per una reclamació de 100 milions

L'empresa denuncia l'incompliment per part del Barça del contracte de publicitat a la façana de la nova Masia

Efe
1 min
La façana de l'edifici de la Masia

BarcelonaEl judici per la demanda interposada per l'empresa MCM, que havia explotar publicitàriament la Masia del Barça, contra l'entitat blaugrana per incompliment contractual pel que exigeix 100 milions d'euros se celebrarà la primera setmana de març de 2015.

Segons una nota feta pública per MCM, la vista prèvia s'ha celebrat aquest dijous en un jutjat barceloní i després de la mateixa el club català estarà obligat a presentar en el judici seus comptes en conceptes de publicitat, màrqueting i derivats corresponents als exercicis 2010, 2011, 2012 i 2013.

MCM posseeix una patent per a la construcció de panells publicitaris amb leds en edificis (murs enfront de les façanes) i va signar amb el Barça un contracte per a l'explotació comercial de les façanes de la nova Masia, i repartir els beneficis al cinquanta per cent.

El contracte el va subscriure la junta que en aquells dies governava el club, dirigida per Joan Laporta, encara que amb l'entrada dels nous gestors, aquests i MCM el van anul·lar i en van redactar un de nou.

Malgrat això, i després d'un temps de vigència del contracte, MCM considera que el Barça l'ha incomplert reiteradament de manera que "ha ocasionat greus perjudicis econòmics tant al propi club com a l'empresa".

La quantia que MCM exigeix com a compensació per incompliment de contracte és de més de 100 milions d'euros, d'acord amb un peritatge judicial.

stats