BARÇA
Esports Barça 13/02/2015

Messi arribarà als 300 partits en Lliga aquest diumenge

El partit davant del Llevant servirà perquè l'argentí arrodoneixi una xifra que l'acredita com l'estranger que més vegades ha vestit l'elàstica blaugrana

Ferran Mitjà
1 min
UN CRAC PRECOÇ 
 Leo Messi en una de  les primeres aparicions amb  el primer equip, un amistós  el 2004 entre el Barça i l'Ajax disputat a Elx.

BarcelonaLeo Messi arribarà en el partit d'aquest diumenge davant del Llevant als 300 partits de Lliga. L'argentí, que va debutar la temporada 2004-2005 –el 16/10/2004 davant l'Espanyol–, arriba a aquesta xifra després de nou temporades i mitja, en les quals ha estat capaç d'alçar sis Lligues i tres trofeus 'pitxitxi'.

Messi és amb escreix el jugador estranger que més vegades ha vestit la samarreta del Barça, per davant de Dani Alves i Phllip Cocu i diumenge arrodonirà una xifra que el situa entre els jugadors de la història del club amb més interversions a la competició domèstica.

A més a més, cal destacar que en 299 partits, Messi ha tingut temps de batre el rècord històric d'anotació a la Lliga espanyola, amb 266 gols, superant els 252 de Telmo Zarra i situar-se, conjuntament amb Figo, al capdavant de la llista d'assistents històrics de la competició, amb 150 passades de gol.

stats