BARÇA
Esports Barça 09/12/2012

Messi: "És molt bonic aconseguir el rècord, però el més important és la victòria"

L'argentí diu que el seu objectiu quan comença la temporada és sempre "poder guanyar-ho tot: la Lliga, la Champions i la Copa"

Ara
1 min
Leo Messi celebra un dels dos gols que ha marcat al camp del Betis / JORGE GUERRERO / AFP PHOTO

BarcelonaLeo Messi ha aconseguit aquest diumenge contra el Betis dos gols que li han permès superar el rècord de gols en un any natural de l'alemany Gerd Müller. L'any 1972 Müller en va fer 85, i aquest diumenge Messi ha marcat el seu gol número 86 de l'any 2012.

"És molt bonic aconseguir el rècord, però el més important és la victòria. Els tres punts ens permeten mantenir les distàncies amb la resta d'equips", ha dit Messi als micròfons de Canal+.

L'argentí ha explicat quin és el seu objectiu cada any: "El meu objectiu quan comença la temporada és poder-ho aconseguir tot un altre cop: la Lliga, la Champions i la Copa".

Preguntat per la Pilota d'Or i per si li agradaria que aquest any la guanyés el seu company Andrés Iniesta, Messi ha destacat: "Si la guanya Andrés, serà merescut per tot el que ha aconseguit, pel que és com a jugador i pel que demostra en cada partit. És un premi per a tot el vestidor". Sobre si havia notat algun tipus de molèsties després del cop que va rebre dimecres contra el Benfica a la Lliga de Campions, Messi ha dit: "Estic bé, he pogut jugar i estic feliç".

stats