BARÇA
Esports  /  Barça 28/02/2015

"L'any passat Messi va menjar més pizzes de les que calia": Rexach, a 'Regió 7', en 10 frases

L'exjugador i exentrenador del Barça, ara a la comissió tècnica del club al costat d'Ariedo Braida, comenta la sortida de Valdés, el rendiment de Messi i els problemes entre Guardiola i Vilanova en una entrevista

Ara
2 min
Javier Bordas, Ariedo Braida, Josep Maria Bartomeu, Carles Rexach i Jordi Mestre a la porta de les oficines del club.

BarcelonaCarles Rexach, exjugador del Barça, exentrenador i ara integrant de la comissió que, al costat d'Ariedo Braida, ha de fer la planificació esportiva del Barça, ha concedit aquest dissabte una entrevista al diari 'Regió 7'. Aquestes són les 10 millors frases:

  1. "Messi estava avesat a dinar al club i a reposar havent dinat. I em sembla que l'any passat potser va menjar més pizzes de les que volia o calia".
  2. "Luis Enrique ha començat amb massa normes. 'Qui no s'entrena, no juga!'; d'acord. Veurem què passa quan no s'entreni Messi i el necessiti".
  3. "Maradona, per exemple, no entenia el futbol. En canvi, Cruyff no només jugava molt bé, sinó que també l'entenia".
  4. "Florentino Pérez mira el mercat mundial. Vol un equip galàctic, d'aparador. Del Bosque o Di María són lletjos per al Madrid. Ben diferents de Kroos o James".
  5. "Valdés es va equivocar liquidant el seu contracte ja al mes de maig. Va sortir del Barça sense tenir les coses prou lligades. Com li va passar al Pep [Guardiola] el 2001".
  6. "Deulofeu? Bo. Potser s'ho té un pèl massa cregut".
  7. "Per jugar bé, no cal pensar gaire. A cops el més tonto és el que funciona millor".
  8. "A Koeman el vam fitxar com a interior i migcampista. En aquella posició era un patata. Era tan lent que no funcionava. Llavors amb en Johan vam decidir posar-lo de central, i ho vam encertar".
  9. [Sobre les concentracions prèvies als partits] "Quan jo em vaig casar i el nen plorava a la nit, feia un cop de colze a la meva muller, ella s'alçava i portava el nen a una altra habitació perquè pogués seguir dormint. Ara, la dona també treballa i és el jugador qui s'aixeca... En un hotel, segur que no tindria aquest problema. I ara, ja em poden dir masclista...".
  10. "El Pep [Guardiola] es va enfadar amb el Tito [Vilanova] perquè tots dos tenien una oferta per anar a Manchester un cop passat l'any sabàtic".
stats