BARÇA
Esports Barça 29/10/2012

Messi: "El meu somni és acabar la meva carrera aquí abans d'anar a l'Argentina, on hi vull jugar abans de retirar-me"

El jugador del Barça assegura que no busca rècords individuals i que el seu repte és tornar a guanyar la Lliga, la Copa i la Lliga de Campions

Ara
2 min
Leo Messi, durant la roda de premsa després de rebre la Bota d'Or / ARA

BarcelonaEl davanter del Barça Leo Messi ha fet una roda de premsa després de rebre la Bota d'Or. "La il·lusió i l'alegria per guanyar és igual que quan la primera Bota d'Or. És complicat guanyar-ne una, però encara ho és més guanyar-ne dues", ha assegurat Messi, que ha recordat que ell lluita pels títols col·lectius: "Jo no lluito per cap premi individual, sinó pels títols grupals. La Lliga, la Lliga de Campions, la Copa del Rei... si es dóna i tinc la sort de lluitar per aquest tipus de premis fins al final, però sinó no passa res".

"El meu repte és guanyar la Lliga, la Lliga de Campions, la Copa... que amb la selecció ens vagi bé com ara. Mai he pensat en els títols individuals i no ho faré ara tampoc", ha reiterat.

Messi ha explicat que li costa recordar els gols que marca: "Recordo els gols per importància, més que per si són bonics o no. Si et sóc sincer, no recordo els gols de la temporada passada. Si els veig, sí que recordo la jugada, però sinó, no. Recordo alguns com els de la Copa del Rei, els del Mundial de Clubs, el de la Supercopa...".

"Estic molt agraït al club pel que va fer per mi, per poder complir el meu somni. Ara, el meu somni és acabar la meva carrera aquí abans de marxar a l'Argentina, on m'agradaria jugar abans de retirar-me. El més important és que jo segueixo creixent en aquest club i que vull seguir-ho fent", ha comentat el crac argentí.

Preguntat sobre què li sembla poder superar Pelé, ha dit: "És un orgull estar tant a prop dels números d'una persona tan gran com ell. El meu objectiu no és aconseguir rècords individuals, però estar a prop d'una persona com aquesta, tot i que només siguin estadístiques, és un orgull".

Sobre la Bota d'Or, ha dit: "No sé si és més just o no. És diferent perquè no hi ha votació".

stats