Barça
Esports Barça 11/05/2015

Müller: "Volem esgotar les nostres opcions, som el Bayern i al futbol tot és possible"

El migcampista del Bayern recorda l'eliminatòria del Porto, contra qui també s'havia de remuntar, però admet que serà "més complicat" aixecar el dolent 3-0 de l'anada

N.a.
2 min
Thomas Müller, en roda de premsa / CHRISTOF STACHE / AFP PHOTO

BarcelonaThomas Müller no estava "eufòric", ha admès, però s'ha mostrat esperançat en poder millorar la imatge de l'equip i tenir alguna possibilitat d'aixecar l'eliminatòria contra el Barça. "Volem esgotar les nostres opcions. Som el Bayern, ho intentarem", ha sentenciat. "Al futbol tot és possible, allà no ens van sortir les coses com volíem. Tenir esperança, creiem en nosaltres. No podem fingir, ara, que és una situació igual que el dia del Porto, però l'objectiu és el mateix", ha afegit.

L'alemany ha esquivat les excuses sobre els lesionats. "No és moment ara de parlar d'això. No és fàcil quan et falten jugadors importants, però ha sigut així en altres fases de la temporada. Els que hi som, ho donarem tot". Preguntat pels riscos que va assumir l'equip a Barcelona, Müller ha confessat que defensar amb línia de tres "era jugar-se-la un contra un amb els davanters del Barça".

Rafinha, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça / CHRISTOF STACHE / AFP

El seu company en la compareixença de prèvia era Rafinha: "Vam defensar bé al Camp Nou durant molts minuts, a Barcelona no pots fer gaire cosa més, però vam estar bé. Ara juguem a casa, sabem com som, de forts, aquí. I sabem què haurem de fer per tenir més ocasions". El lateral creu que marcaran algun gol i, a partir d'aquí, veuran l'accés a la final "més a prop". I, preguntat també per com es va sentir amb defensa de tres o quatre, ha defensat l'aposta valenta del seu entrenador. "Estem preparats per jugar d'una manera o de l'altra. No va ser un problema de tancar amb tres o amb quatre. Van ser altres detalls els que van decantar el partit".

"Si acabem la temporada i som campions de la Bundesliga, serà una gran temporada. Haurà anat molt bé. Amb les lesions que hem tingut, que no són una excusa, haver arribat a les semifinals de la Copa i de la Champions, i haver guanyat la lliga, serà fantàstic. Hauríem volgut guanyar, esclar, però la feina haurà sigut igualment bona", ha dit, per valorar la campanya que la premsa bavaresa no s'atreveix a qualificar amb positivitat, si no s'afegeix un segon títol.

stats