Barça
Esports Barça 08/08/2011

Neymar: "El Barça és el millor equip del món"

En una entrevista al web de la FIFA, el jugador del Santos, pretès pel Reial Madrid, ha dit que els blaugranes tenen el "millor jugador del món", en referència a Messi

Redacció
1 min
El jugador del Santos Neymar en un entrenament amb la selecció brasilera.

BarcelonaEl futbolista brasiler Neymar ha assegurat que "el Barça és el millor equip del món" en una entrevista que recull la pàgina web de la FIFA. També ha afegit que té a les seves files "el millor jugador del món", en al·lusió a l'argentí Leo Messi.

El davanter del Santos -pretès pel Reial Madrid- disputarà el Mundial de clubs del 8 al 18 de desembre, en què també hi haurà el Barcelona, rival que per Neymar serà "molt complicat".

"Crec que no és qüestió de tàctica. Crec que haurem de resar i encomanar-nos a Déu abans de saltar al camp", ha manifestat el brasiler sobre la possible trobada entre Santos i Barcelona.

"Abans de pensar en el Barcelona, hem de jugar un partit que és molt important i que també pot ser perillós", ha advertit el golejador, ja que els dos equips hauran de superar les semifinals del torneig per enfrontar-se a la final.

stats