BARÇA
Esports Barça 02/09/2016

Neymar es llueix en l'important triomf del Brasil contra l'Equador (0-3)

El blaugrana ha transformat un penal i ha marcat el primer gol de la seva selecció

Neymar celebra el gol de penal que ha aconseguit contra l'Equador

BarcelonaEl Brasil de Neymar ha golejat l'Equador (0-3) en el partit de classificació per al Mundial de Rússia de 2018. Com va fer fa uns dies a Maracanà en la final olímpica que va donar el primer or olímpic al Brasil a Rio de Janeiro, Neymar ha obert la golejada de la seva selecció des del punt de penal.

En el minut 72, el porter de l'Equador, Domínguez, ha fet caure Gabriel Jesús dins l'àrea i Neymar no ha perdonat des del punt de penal. Els altres dos gols del combinat brasiler els ha aconseguit Gabriel Jesús: els dos (min 87 i 93) a passada del jugador del Barça, que ha disputat els 90 minuts.

El triomf apropa el Brasil als quatre llocs que donen accés directe al Mundial del 2018, mentre que l'Equador es complica la vida.