Barça
Esports Barça 18/11/2014

Dunga estalvia dos minuts a Neymar en la victòria del Brasil a Àustria (1-2)

El blaugrana ha disputat 92 minuts d'un partit, que s'ha començat a desequilibrar en la segona meitat, amb els gols de David Luiz, Dragovic i Firmino

BarcelonaNeymar, que arrossegava algunes molèsties, ha completat 92 minuts de joc en la victòria del Brasil a Àustria (1-2) a l'estadi Ernst-Happel de Viena. L'equip de Dunga, que ha portat el pes del partit malgrat no dominar excessivament, s'ha imposat a l'equip europeu en la segona meitat. El davanter blaugrana, sempre fortament vigilat per l'equip local, ha sigut substituït per Marquinhos dos minuts abans d'acabar-se el partit.

A la primera meitat s'ha arribat amb empat a zero. Als vint minuts de la represa, David Luiz, amb un cop de cap després d'un córner picat per Oscar, ha obert el marcador. Poc després, Dragovic, de penal, ha empatat a un però a set minuts del final, Roberto Firmino ha fet el definitiu 1-2 que permet Dunga seguir guanyant confiança en el nou càrrec des de la victòria.