Barça
Esports Barça 11/04/2012

Ni Valdés ni Alexis forcen la cinquena groga, i Keita no juga

Cap dels tres ha fet res per provocar la sanció contra el Llevant i assegurar-se la presència contra el Madrid. Ara, Guardiola ha de decidir què fa dissabte

A. Solé
1 min
Alexis Sánchez celebra un dels dos gols que li ha marcat al Getafe

BarcelonaAquesta nit hi havia tres jugadors del Barça que arribaven al partit contra el Getafe amb quatre targetes grogues, a una de la sanció. Dos han sigut titulars, Valdés i Alexis, i el tercer no ha jugat ni un minut, Seydou Keita. Totes les mirades eren damunt seu per saber si algun forçaria la cinquena groga per complir la sanció dissabte al camp del Llevant i així arribar nets contra el Madrid, però cap ho ha fet. Ni Valdés perdent temps, ni Alexis celebrant algun dels dos gols que va marcar traient-se la samarreta, ni Keita protestant des de la banqueta –tampoc ho fa sobre la gespa.

Així, si aquests tres jugadors surten al camp dissabte, correran el perill de perdre's el clàssic del dia 21 si veuen una targeta groga. Diferent serà si Guardiola els fa jugar. Que Keita o Alexis siguin suplents a València podria ser lògic dins les rotacions habituals, però la qüestió canviaria si fes jugar Pinto. Cert és que quan el Barça juga al seu nivell habitual, ni tan sols fa faltes, i, per tant, és difícil que vegi targetes. Aquesta nit, per exemple, el Barça ha vist una sola targeta –ha fet només nou faltes en tot el partit– i ha sigut Messi, per intentar marcar un gol amb la mà.

stats