OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA
Esports Barça 13/04/2015

"Els canvis de Luis Enrique han tingut més efectes beneficiosos que perjudicials", les opinions de la premsa esportiva

L'optimisme cara al títol de Lliga i la polèmica que ha generat el canvi de Neymar i la reacció del brasiler, temes del dia a les opinions de la premsa esportiva

Ara
2 min
Neymar celebra el gol de falta al Pizjuán

BarcelonaJosep Maria Casanovas, a 'Sport': "La substitució de Neymar a Sevilla porta cua. No vas ser un canvi qualsevol, va ser un canvi amb malastrugança, ja que va tenir conseqüències en el marcador. Luis Enrique va prendre una decisió equivocada, tot i que per la seva manera de ser li costa reconèixer-ho. Conseqüència de tot això és la polèmica oberta que pot tenir impacte al vestuari. Els jugadors tampoc van entendre el canvi, tot i que preferixen callar per no crear més tensió de la que ja existeix".

Francesc Aguilar, a 'Mundo Deportivo': "La reacció de Piqué després de l'empat a Sevilla va ser la millor notícia per a l'afició barcelonista. La seva afirmació que guanyarien la Lliga, a la vegada que demanava perdó per la relliscada a Sevilla, van deixar clar que Gerard és un dels líders. Aquest dilluns afegeix que l'equip ha d'estar unit i concentrat. Que confia en que acabarà sent una gran temporada per al Barça".

Ramon Besa, a 'El País': "El canvi del Pizjuán va expressar les indecisions que condicionen al joc del Barça, entregat als seus davanters: Neymar, Luis Suárez i Messi. La pitjor notícia per a l'entrenador és que qualsevol dels seus atacants comprometi la seva autoritat, i més després que se sabes del desafiament de Messi quan el va qüestionar en un partit d'entrenament, que va provocar la tornada de l'argentí a la banda dreta".

Juan Bautista Martínez, a 'La Vanguardia': "Neymar no estava sent el pitjor futbolista del Barça a Sevilla, ni tampoc el més fluix de la davantera, però Luis Enrique elva substituir: va apostar pel control de Xavi a costa de la profunditat i, per primera vegada en la temporada, va renunciar al seu principi que diu que el primer és l'espai i, el segon, adormir el partit. Aquesta vegada el canvi de rumb no li va sortir bé perquè no es va lligar la victòria, però la seva política de relleus durant els partits ha tingut més efectes beneficiosos que perjudicials".

stats