Barça
Esports Barça 05/12/2011

Pedro: "La competència és bona per a tots, jo aprenc i l'equip es fa més fort"

El jugador del Barça es pren el partit contra el BATE com una oportunitat de demostrar que pot ser important al Bernabéu, i no es mostra preocupat per la dura competència, amb Alexis i Cuenca rendint bé a la plantilla

Natalia Arroyo
2 min
Pedro, durant la roda de premsa.

BarcelonaL'extrem canari ha assegurat que, de mica en mica, se sent millor després de la lesió al turmell i confia a tornar a recuperar el seu millor nivell aviat. "La lesió m'ha fet perdre molts partits. És complicat tornar a estar al ritme de competició de la resta dels meus companys i deixar de sentir molèsties, però dissabte vaig tornar a tenir minuts i de mica en mica em sento millor", ha dit. Només el temps, ha afegit, "dirà quan tornaré a estar com abans".

Sobre la dura competència que té a la davantera aquesta temporada, amb l'arribada d'Alexis i l'explosió de Cuenca, Pedro ha dit que és una situació que ha viscut "cada temporada" i considera que "és molt bo que hi hagi molts jugadors de qualitat a la plantilla" perquè això li serveix a ell "per aprendre i millorar, i a l'equip, per fer-se més fort". "Alexis està jugant molt bé, té molta profunditat i es mou constantment. I Cuenca està entrant molt bé dins el grup, me n'alegro molt per ell", ha comentat.

El tràmit contra el BATE Borissov serà important per a Pedro, per seguir acumulant minuts. "Per a nosaltres, el partit del BATE serveix per agafar ritme i confiança de cara al clàssic. I per a l'afició, servirà per veure alguns jugadors del filial que tenen menys vistos".

Preguntat pel Mundial de Clubs al Japó, que vindrà després del clàssic, Pedro ha reconegut que el gol que va marcar el 2009 potser el va "ajudar a entrar més dins l'equip" i que en té un record "molt bo, inesborrable". "Tant de bo puguem tornar a aconseguir el títol aquest any. Però abans s'ha de pensar en el BATE i, després, en el Reial Madrid. Ja tindrem temps de pensar en el Japó, on no serà fàcil guanyar".

I sobre la Pilota d'Or FIFA, Pedro ha dit que "els tres candidats mereixen ser finalistes", tot i que ha confessat que és una pena que el Barça no hagi pogut centrar el trio de nominats". Entre Messi i Xavi, Pedro "no pot decantar-se per cap dels dos" i en categoria d'entrenadors, creu que "Guardiola és el clar favorit" i confia que guanyi el premi.

stats