Barça
Esports Barça 12/02/2011

Pep Guardiola, després de l'empat: “No som invencibles tot i que la gent no s'ho cregui”

L'entrenador del Barça assegura que es queda amb la segona part del partit i ha explicat que el fet de trencar la ratxa de 16 victòries seguides "dóna més valor" a la dada

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, s'ha mostrat resignat després d'empatar a 1 al camp de l'Sporting de Gijón, en un partit que ha tingut dues cares, una primera favorable als asturians, i una segona pels catalans.

“No som invencibles tot i que la gent no s'ho cregui”, ha dit Guardiola, recordant que s'havia trencat la ratxa de 16 victòries consecutives a la Lliga. “El fet d'empatar dóna més valor a la ratxa de 16 victòries. Avui s'ha acabat i ja està”, ha dit un tècnic que vol passar pàgina de l'ensopegada “cal preparar-nos bé per anar a Londres”, ha conclòs.

Sobre la valoració del partit i l'empat, l'entrenador assegura que “no dono per bo l'empat. Ho faria si no haguéssim estat el Barça, però a la segona part ja hem trobat allò que ens faltava”. Segons Guardiola, els asturians “han plantejat el partit que esperàvem però a la primera part ens ha faltat profunditat en les arribades per la banda i això s'ha resolt després del descans”. Per això el tècnic considera que “no ens ha faltat intensitat sinó interpretar millor el partit”, una situació que s'ha corregit a la segona meitat.

D'altra banda, Guardiola no ha volgut culpar els compromisos internacionals de l'empat, i ha afirmat que “és difícil” que Puyol arribi a temps pel partit de Champions de dimecres al camp de l'Arsenal.

Per últim, ha recordat que la Lliga ni estava ni està decidida. “Ja sé que no em creieu, però al febrer res no està decidit, perquè encara hem d'anar a jugar a camps on s'estaran jugant el ser o no a Primera la temporada vinent, partits que seran duríssims”.

stats