BARÇA-MADRID
Esports Barça 15/03/2012

Un jutge accepta la demanda penal d'un soci del Barça contra Pepe per trepitjar a Messi

La demanda la va presentar el soci del Barça de nacionalitat alemanya Stefan Froreich. Ara, el cas passa a un jutge de Madrid doncs els fets es van produïr a aquesta ciutat

Ara
1 min
L'ou de la serp

BarcelonaEl soci demandant ha explicat a Com Ràdio que "la denúncia ha estat oficialment admesa pel jutge de Barcelona. En tractar-se d'una acció comesa a Madrid, ara s'haurà de traslladar a Madrid, on el jutge decidirà si ho accepta o ho arxiva". Froreich ha afegit que "crec en la justícia, per això dedico el meu temps al cas".

La demanda la va presentar el soci del Barça Stefan Froreich, qui va denunciar per via penal el central del Madrid Pepe. Froreich, soci culer número 91.099, de nacionalitat alemanya però resident a Barcelona, acusa Pepe d'un delicte de lesions que preveu l'article 147 del Codi Penal. El jutge haurà de decidir si es tracta d'una agressió, cas que suposaria obrir un judici on es cridarien a declarar els jugadors, i una falta lleu.

La denúncia, presentada per un despatx d'advocats en un jutjat de guàrdia de Barcelona, argumenta que l'agressió de Pepe a Messi es produeix de forma premeditada i amb el partit interromput, per la qual cosa no es pot considerar un cas de joc i sí, objecte de delicte. "En relació amb l'eventual concurrència d'impunitat perquè es considera que la lesió objecte d'aquesta denúncia s'ha produït en el transcurs d'un esdeveniment esportiu, hem de tenir en compte que això no eximeix de responsabilitat penal, quan els fets objecte de denúncia es produeixen fora del temps de joc (com era el present cas) i quan, a més, concorre dol en l'agressió (i no una mera preterintencionalitat)", assenyala l'escrit acceptat a tràmit.

stats