Barça

"Que Núñez entri a la presó no és bo per al Barça": la premsa esportiva analitza la notícia del dia

Tot i que no hi té a veure amb la seva gestió al club, l'expresident culer apareix aquest dilluns a molts articles d'opinió de la premsa esportiva

Tot i que no hi té a veure amb la seva gestió al Barça, l'ingrés de Josep Lluís Núñez a la presó de Quatre Camins apareix aquest dilluns a molts articles d'opinió de la premsa esportiva.

Lluís Canut recorda a 'Mundo Deportivo' el llegat culer de Josep Lluís Núñez. "A la memòria col·lectiva del barcelonisme perdurarà la figura d'un president de qui ara alguns qüestionen la conveniència de que hagi de continuar donant nom al museu del club que es va encarregar d'impulsar", conclou. "Sense entrar a valorar els delictes que hagi pogut cometre Josep Lluís Núñez per acabar a la presó, el seu ingrés a la presó torna a danyar la imatge del Barça", escriu Julio Salinas al mateix diari.

"Que Núñez entri a la presó no és bo per al Barça", opina Johan Vehils, director del diari 'Sport'. "El Barça té un museu que porta el nom d'un president que està complint una condemna de dos anys i dos mesos de presó", assegura Joaquim M. Bertran al mateix diari.

"D'aquí a uns anys la junta hi podrà exposar al Museu Núñez els grillons que va portar l'expresident a la seva cel·la o el tradicional pijama de ratlles", ironitza Lluís Simón a 'L'Esportiu.

La premsa esportiva que s'edita a Madrid aprofita per sucar-hi pa. "Un símbol entre reixes", titula Sergi Font al diari 'Marca'.