BARÇA
Esports Barça 13/07/2017

Messi: "Amb Valverde comencem de zero, sabem que és un bon entrenador"

L'argentí, amb Piqué, Neymar i Turan, participa a l'acte de presentació de l'acord de patrocini amb Rakuten al Japó

N.g.
2 min
Mikitani, Messi, Neymar, Piqué i Turan, durant la presentació de l'acord amb Rakuten al Japó

BarcelonaEl Barça i Rakuten han presentat aquest dijous al matí l'acord de patrocini entre les dues entitats al Japó. Ha estat l'acte central d'un programa que ha servit per celebrar l'acord entre el club i la companyia japonesa. A l'acte hi han assistit el president de Rakuten, Hiroshi Mikitani, el vicepresident del Barça Manel Arroyo i els jugadors del primer equip Leo Messi, Gerard Piqué, Neymar i Arda Turan.

"Tinc moltes ganes de començar a treballar i de disfrutar d'una temporada més al club", ha dit Messi, que sobre el nou entrenador ha afegit: "Amb Valverde comencem de zero. Sabem que és un bon entrenador perquè hem vist la feina que ha fet als equips on ha estat abans". L'argentí, que ha aprofitat l'aturada de l'estiu per casar-se, ha dit que té ganes de "donar el màxim", com fa "cada dia".

Gerard Piqué, per la seva banda, ha parlat sobre l'acord amb Rakuten i ha dit que l'empresa japonesa i el Barça "comparteixen filosofia". "Aquest patrocini és més que un patrocini, perquè Rakuten és com una família", ha comentat el central barceloní. A Neymar li han preguntat si l'objectiu d'aquesta propera temporada és marcar més gols que Messi: "No m’importa qui marqui els gols si guanyem junts. És un esport d’equip, i quan el Leo marca un gol jo em sento feliç. A més de companys, som amics fora. Si guanyem, tots estem contents", ha explicat el brasiler.

En representació de la junta directiva del Barça hi havia Manel Arroyo, vicepresident de màrqueting i comunicació del club blaugrana, que ha explicat que amb l'acord l'entitat espera aconseguir "innovació". Per la seva banda, el president de Rakuten, Hiroshi Mikitani, s'ha mostrat content per l'acord i ha reiterat que donen el seu suport al Barça perquè el club té "una filosofia especial". Preguntat sobre la inversió que l'empresa japonesa fa per assolir l'acord, Mikitani ha dit que "l'associació amb el Barça és especial", i ha afegit: "Canvia el significat de la marca, de Rakuten. En aquest sentit, voldríem desenvolupar serveis perquè la gent els utilitzi, així podrem recuperar la inversió".

Més actes durant el dia

Abans de tornar a Barcelona i reunir-se amb la resta de companys, els jugadors del Barça presents al Japó assistiran a una recepció oficial del president de Rakuten on també hi haurà diverses personalitats destacades del món de l'esport, dels negocis i de l'entreteniment.

Messi, Piqué, Neymar i Turan també conversaran amb els seguidors a través de Viber, l'aplicació de Rakuten de missatgeria i trucades que, arran de l'acord entre les dues entitats, s'ha convertit en el canal oficial de comunicació del Barça. Els jugadors també tindran temps de visitar les instal·lacions de Rakuten i parlar amb els seus treballadors.

stats