COPA DEL REI D'HANDBOL
Esports Barça 03/05/2013

El Barça afronta el penúltim títol amb l'objectiu de completar una temporada perfecta

Els blaugranes disputen aquest divendres a la tarda (19h/Esport3) les semifinals de la Copa del Rei d'handbol contra l'Atlètic de Madrid

Ara
2 min
Víctor Tomás, capità del Barça Intersport, celebra un gol contra l'Atlètic de Madrid al Palau Blaugrana.

BarcelonaEl Barça Intersport s’enfronta aquest divendres a la tarda (19h/Esport3) a l’Atlètic de Madrid en una de les semifinals de la Copa del Rei. L’altra la disputen el Naturhouse La Rioja i el Fertiberia Puerto Sagunto.

Aquest és el penúltim títol que el Barça Intersport afronta en una temporada que va camí de ser perfecta. Amb la Lliga, la Copa Asobal, la Supercopa i la Supercopa Catalana ja guanyades, els blaugranes volen aconseguir les dues competicions que encara estan en joc: la Copa del Rei i la Lliga de Campions.

Només sis dies després de la històrica remuntada de la Lliga de Campions, els blaugranes tornaran a jugar contra els matalassers. Serà a Logronyo en les semifinals de la Copa del Rei d’handbol. Tot i l’eufòria culer pel darrer resultat, Xavi Pascual va voler recordar aquest dijous en roda de premsa que s’enfronten a “l’únic equip capaç de guanyar-nos, i guanyar-nos bé, aquest any”.

En aquesta mateixa línia el central asturià del Barça, Raul Entrerríos, va apuntar que l’Atlètic sempre és un rival difícil i que espera trobar-se un “equip ferit per l’última derrota”. Tot i això va destacar que el Barça va “carregat d’il·lusió” i que tenen molt clar que volen “tornar amb el títol sota el braç”. El seu company Dani Sarmiento, per la seva part, va explicar que tot i la dificultat del partit, la clau per superar els matalassers passa per “mantenir un ritme alt i jugar amb molta intensitat”.

Pel que fa a l’Atlètic de Madrid, el conjunt matalasser defensa el títol que va aconseguir la temporada passada a Torrevella. Els homes de Talant Dujshebaev buscaran venjar-se de la darrera eliminació europea. L’extrem suec Jonas Källman va reconèixer aquest dijous davant els mitjans que la derrota va ser dura, però que la plantilla ja està centrada en la Copa i que afronta aquesta competició amb moltes ganes.

Per aquest partit Dujshebaev no podrà comptar amb l’extrem dret Roberto Parrondo, que es baixa per un trencament fibril·lar en la cara posterior de la cuixa de la cama dreta.

L’altre semifinal enfrontarà el Naturhose La Rioja, amfitrió de la competició, i el Fertiberia Puerto Sagunto (21:30h/Teledeporte). La final de la Copa del Rei es disputarà aquest dissabte (18:30/Teledeporte).

stats