FUTBOL SALA
Esports Barça 11/05/2013

El Barça Alusport espera guanyar davant ElPozo Múrcia la seva tercera Copa del Rei consecutiva

Els blaugranes disputen aquest dissabte al vespre (21h/Esport3,BarçaTV) la final d'aquesta competició contra els murcians

Efe
1 min

Sant SebastiàEl Barça Alusport i ElPozo Múrcia disputen aquest dissabte al vespre (21h/Esport3,BarçaTV) a la localitat guipuscoana d'Irun la final de la Copa del Rei. Aquest torneig de recent creació només coneix un vencedor, l'equip blaugrana. L'any passat el Barça va vèncer 6-3 ElPozo Múrcia, mateix rival d'aquest any, i fa dues temporades va derrotar l'Interviu Movistar.

D'aquesta manera, els homes de Marc Carmona buscaran endur-se el títol per tercer any consecutiu. Per aconseguir-ho, l'equip blaugrana recupera Ari Santos, que havia estat de baixa les dues últimes setmanes.

El tècnic hispanobrasiler d'ElPozo, Duda, qui dirigirà amb aquesta la seva vint-i-setena final en més d'onze anys a la banqueta, no sap si podrà comptar amb Miguelín i Franklin, dos de les seves figures que seran dubte per problemes físics fins l'últim moment.

ElPozo ja va derrotar als blaugranes en les semifinals de la Supercopa i, encara que a priori els de Marc Carmona són superiors, les diferències tendeixen a igualar-se en un partit a vida o mort com aquest.

Probablement, el d'aquest dissabte no serà l'últim enfrontament d'aquesta temporada, ja que els blaugranes són líders a la Lliga i els murcians segons, de manera que tot fa pensar que es tornaran a trobar al play-off del títol de Lliga.

stats