BARÇA
Esports Barça 20/04/2011

Els primers aficionats comencen a tenyir València de blau i grana

Riuades de culers ja han arribat a l'entorn de Mestalla per veure la final de la Copa del Rei de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. A l'hora del partit, hi haurà uns 20.000 culers a l'estadi

Agències
2 min
Els primers aficionats blaugrana ja han arribat a València / ACN

BarcelonaL'afició culer comença a omplir de blau i grana els carrers de València. Aquest dimarts a la tarda ja es podien veure els primers aficionats passejant pels carrers del centre de la ciutat a l'espera del desembarcament massiu, que s'està produint des de primera hora de dimecres. La previsió final és que arribin més de 20.000 aficionats per assistir a la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Reial Madrid a l'estadi de Mestalla. Cotxes particulars, autobusos i tren són els mitjans de transport escollits pels aficionats.

No serà fins a les 13.30 hores quan arribi el primer tren que Renfe ha disposat expressament per al partit i que anirà ple d'aficionats blaugrana. S'espera que més de 20.000 culés assisteixin a la final de la Copa del Rei a Mestalla. El Barça ha habilitat una zona al Campus de Tarongers de la Universitat de València per acollir els aficionats i hi ha organitzats concerts i activitats fins les 20 hores del vespre.

Optimisme entre l'afició

Aquest dimecres a les 10 del matí ha arribat el primer tren provinent de Barcelona amb desenes d'aficionats optimistes i confiats en la victòria del seu equip. És el cas de la Paola, de Barcelona, una de les aficionades que ha arribat aquest matí amb l'Euromed a l'estació Joaquim Sorolla de València. Aquesta aficionada blaugrana creu que el F.C. Barcelona guanyarà 4-1 amb gols de Messi, Xavi i Villa. "Jugarem millor que dissabte", assegura, i afegeix que li agradaria “que marqués primer el Cristiano Ronaldo i que després marquéssim quatre gols".



També provinent de Barcelona, el Xavier pronostica un 3-1 amb el desig "que es destapi Villa", que arrossega nou partits sense veure porteria. El Xavier també ha confiat en la bona actuació de l'àrbitre: "Si es porten bé i es treuen el color blanc de la samarreta, hi haurà gols". Al seu costat, el Cristian, d'Arenys de Munt, es mostrava una mica menys optimista en el pronòstic: "Anirà una mica més disputat, guanyarem 2-1 o 3-1", augurava, "i el que marcarà segur serà el Messi". Aquest aficionat considera que si marca primer el Reial Madrid serà difícil de superar i que els blaugrana patiran. "En una final sempre pateixes però dependrà de qui marqui primer, si marquen nosaltres primer, serà fàcil", assegura. 



stats