Barça
Esports Barça 16/07/2011

Un grup de socis envia una carta a la junta perquè l'assemblea voti sobre l'acord amb Qatar

El grup de socis que està recollint firmes perquè la junta convoqui un referèndum sobre el patrocini de Qatar Foundation, insta ara la junta a prendre la davantera

Marcel Sanromà
2 min
El president del Barça Sandro Rosell durant la conferència a ESADE

BarcelonaEls socis que des de l'abril estan recollint firmes per forçar la junta a incloure a l'ordre del dia de l'assemblea ordinària de la propera tardor una proposta de referèndum sobre el patrocini de Qatar Foundation, han enviat un escrit al club instant-lo a que sigui el president Rosell qui prengui la iniciativa i inclogui aquest punt a l'ordre del dia.

El text, que Consulta Qatar ha fet arribar a la junta per burofax, carta ordinària i e-mail, i que també ha fet arribar a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista, explica en un dels punts: "Els valors de l’entitat que vostè [Rosell] presideix no ens poden permetre tancar els ulls davant una qüestió que és present al debat del soci, el veritable propietari del FC Barcelona".

Per això, Consulta Qatar demana al president blaugrana que sigui ell i la seva junta, "d'acord amb les facultats que tenen atribuïdes, qui inclogui aquest punt en l'ordre del dia de la propera assemblea de compromissaris: Proposta de consulta a tots els socis i sòcies del Futbol Club Barcelona sobre la conveniència o no de la publicitat de la Qatar Foundation a la samarreta del primer equip de futbol".

Un dels responsables de la iniciativa, Jordi Cases, ha explicat al diari Ara que la decisió d'enviar aquesta carta respon a que no volen "anar pel darrere", i per això, explica que, abans de presentar les signatures, volen "donar la oportunitat explícita a la junta que siguin ells qui incloguin la pregunta a l'orde del dia".

A més, Cases ha comentat que la iniciativa de l'escrit també sorgeix arran que la junta va cancel·lar a Consulta Qatar una reunió que, explica, tenien programada pel passat dia 7 de juliol.

Si no ho fan, la carta ja adverteix que la iniciativa "ha rebut ja l'aval de més de 4.500 socis", tot i que Cases ha explicat que, en ferm, només en tenen 4.300 actualment. "Tot i que encara no estem a tocar de la xifra requerida, la nostra voluntat és ferma i estem decidits a assolir les signatures necessàries, ja sigui per aquesta propera assemblea o la següent".

stats