BARÇA
Esports Barça 25/02/2014

El representant de Neymar diu que el brasiler "és el jugador més barat que ha fitxat el Barça"

Wagner Ribeiro ofereix el seu punt de vista sobre les quantitats de l'operació Neymar amb el Barça

Efe
1 min
Josep Maria Bartomeu, amb el pare de Neymar i l'agent Wagner Ribeiro

MadridWagner Ribeiro, representant del brasiler Neymar, ha assegurat a l'agència Efe que pel sou que percep el brasiler "és el jugador més barat de tots els temps que ha fitxat el Barça".

El representant de Neymar, que aquest dilluns a la nit va sopar amb el pare del jugador i el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha ofert el seu punt de vista sobre les quantitats de l'operació, i ha assegurat que el davanter brasiler tenia ofertes d'altres clubs.

"Neymar és el jugador més barat de tots els temps que ha fitxat el Barça. Va costar 17,1 milions d'euros [al Santos] i aquesta quantitat està dins de la mitjana de tots els grans clubs. Va sortir més barat que tots els jugadors que pugen de la pedrera, m'explico: els 40 milions de Neymar, sumats als 54 milions referents als cinc anys [de fitxa], fan un total de 94 milions. Representa 18,8 milions a l'any", ha explicat.

"Si descomptem els impostos del 56% sobre la xifra neta quedarien 8,272 a l'any, que és un sou molt més baix que el que guanyaria en altres clubs que van oferir 12 milions nets", ha afegit.

Ribeiro no amaga que si hagués decidit ell, hauria acceptat altres operacions de quantitats més elevades. "Per mi, Neymar hauria fitxat per un altre club i hauria guanyat molt més del que percep ara però ell volia fitxar pel Barça i així es va concretar l'operació, encara que amb perjudici econòmic per al xaval".

"Al pare de Neymar no li agrada parlar, vol pau perquè el seu fill estigui tranquil i jugui a futbol. Aquesta és l'operació més ben estructurada en què he participat en la meva vida professional", ha sentenciat.

stats