Barça
Esports Barça 16/05/2013

Raül Sanllehí avança l'acord amb el Santos pel fitxatge de Neymar

El director de futbol del Barça està negociant la compra del crac brasiler amb el club, que és qui té el 55% dels drets del futbolista

Ara
1 min

BarcelonaEl fitxatge de Neymar podria quedar parcialment tancat aquest dijous. Raül Sanllehí, director de futbol, és el representant del Barça en una reunió a Sao Paolo amb dirigents del Santos (propietari del 55% i dels drets federatius de Neymar), empresaris del grup DIS (40%) i el pare del jugador.

El portal ESPN al Brasil ha assegurat que el Santos ha acceptat l'oferta del Barça, primer pas del fitxatge. La complexitat de les negociacions, però, fa que no es pugui tancar l'acord definitivament a l'espera de la resposta de les altres parts. Fonts del Barça asseguren que difícilment es tancarà el fitxatge aquest dijous i, de fet, es creu que no serà fins després del decisiu partit contra el Corinthians de lliga (19 de maig) quan es confirmi la decisió.

André Cury, representant del Barça en les gestions a Sud-amèrica, ha aclarit a les ràdios locals que no hi haurà una decisió en ferm en les pròximes hores, com s'ha arribat a especular. El que sí ha fet el Barça, és tancar una xifra amb el Santos ara i forçar Neymar a dir públicament que té la intenció de deixar el Santos després de la Copa Confederacions.

En qualsevol cas, l'acord és imminent i no es trencarà, tot i la pressió del Madrid sobre les negociacions. "La previsió és que anirà al Barça, perquè el contracte està guardat amb clau allà– ha dit a la tarda l'empresari Decir Sonda a RAC1–. Haurien de canviar molt les coses perquè el Barça no se l'endugués, perquè el club té posada una penalització si fitxa per algun altre club", ha dit l'empresari, enfrontat amb el pare del jugador a causa de l'operació.

stats