Barça
Esports Barça 21/06/2011

Rosell: "Jo no sé si Qatar és una dictadura, jo sé que els seus ciutadans són molt feliços"

Admet que si hi ha prou signatures de socis a l'assemblea de compromissaris per votar si Qatar Foundation ha de seguir patrocinant ela samarreta, i la majoria diu que no, la retiraran encara que sigui a mitja temporada

Albert Solé
1 min

BarcelonaLa polèmica sobre la conveniència que Qatar Foundation sigui el patrocinador del Barça, a pesar dels 165 milions en 5 anys que rebrà el club, no s'ha apagat. Hi ha un grup de socis que s'ha organitzat i està recollint signatures per portar aquest tema a l'assemblea de compromissaris i que s'hagi de votar. "Nosaltres no portarem aquesta qüestió a l'assemblea perquè el 2003 ja va votar a favor de posar publicitat a la samarreta, però si els socis per la via dels estatuts sí que ho fan, i els compromissaris hi voten a favor, la retirarem sense problemes, el club és del socis, no és nostre", ha assegurat el president blaugrana, que també ha afegit, però, que "llavors haurem de trobar aquests recursos econòmics per una altra banda, i no serà fàcil".

Pel que fa al fet que la publicitat de la samarreta provingui d'una dictadura, Sandro Rosell no ha volgut qualificar-la així, si no de "país amb una monarquia absolutista", "però jo sé que els ciutadans de Qatar són molt feliços". També ha negat que la dona tingui menys drets que els homes, i que els homosexuals estiguin perseguits.

stats