Barça
Esports Barça 05/04/2013

Roura: "Messi vol jugar sempre, però dependrà del que diguin els metges i decidirem entre tots"

El segon entrenador del Barça admet que Adriano està escurçant els terminis de la seva recuperació i té moltes ganes de tornar per ajudar l'equip

A.s.
2 min
Jordi Roura

BarcelonaJordi Roura té clar que Messi voldria jugar contra el PSG si fos per ell, però volen ser prudents: "Messi, d'aquí a dimecres veurem quin és el seu estat, el que està clar és que demà és baixa". "Messi és súper competitiu i vol jugar sempre, però dependrà del que diguin els metges i decidirem entre tots", ha afegit.

Més enllà de Messi, la gran incògnita contra el PSG és qui jugarà al costat de Piqué al centre de la defensa. Roura ha explicat que tenen un ventall ampli de possiblitats, i no ho decidiran fins a l'últim moment. Una d'aquestes opcions és la d'Adriano: "Cada cas és diferent, al final es pot escurçar el que es pot escurçar. Si les sensacions no són bones, no es poden escurçar terminis. Més enllà de les ganes d'Adriano, els metges dictaran l'estat del jugador".

Abidal és una altra d'aquestes opcions, ha assegurat Roura: "És un membre més de l'equip i demà valorarem com està per jugar. Quan torni dependrà del partit, ja veurem, però està clar que tornés a l'estadi seria especial".

Àrbitres

"Freixa va deixar clara la postura del club i només hi estem d'acord perquè és un tema clar d'una norma escrita, no ens queixem de cap penal ni fora de joc", ha comentat sobre la carta que ha enviat el club a la UEFA, i ha afegit: "La nostra actitut no ha canviat respecte els àrbitres, però nosaltres no som tontos i en dies puntuals cal parlar".

Mallorca

"El nostre cap està només en el partit de demà. És semblant a altres partits previs a una gran cita de Champions. Aquests partits amb equips en situació complicada sempre són molt difícils, igual que contra el Celta. Són partits que els tinc el màxim respecte i hem d'anar al 100% perquè se't podem complicar", ha comentat Roura, i ha afegit: "Haurem de trobar l'equilibri entre reservar jugadors i provar coses de cara al PSG".

stats