Barcelona
Esports Barça 03/12/2015

Sergi Samper admet que té un examen fins al 30 de juny

El migcampista descarta marxar al mercat d'hivern i considera que la situació del filial el perjudica

Albert Llimós
2 min
Sergi Samper contra el Villanovense / AFP PHOTO / LLUIS GENE

BarcelonaEl migcampista del Barça, Sergi Samper, va reconèixer després del partit contra el Villanovense que al mes de juny haurà de prendre una decisió definitiva sobre el seu futur. L'etapa al filial s'acabarà el 30 de juny, ja que el jugador considera que amb 21 anys que tindrà al final de curs, i tres temporades al filial blaugrana, no pot seguir al Barça si no és per formar part de la primera plantilla. El barceloní descarta marxar aquest mercat d'hivern, i admet que la crítica situació que viu el filial que entrena Gerard López no ajuda els joves futbolistes a millorar.

"Tampoc puc passar-me molts anys al Barça B, intento treballar per estar al primer equip, però és evident que si no tinc l'oportunitat hauré de marxar. La primera opció és quedar-me aquí", va dir el migcampista a la zona mixta del partit de Copa. El 2013 Samper va fer el salt al filial, i durant el curs passat va debutar amb la primera plantilla blaugrana, en un partit de Lliga de Campions contra l'Apoel Nicosia. Durant aquest inici de temporada, el jugador ha vist com Gerard Gumbau, d'un perfil més defensiu, li passava al davant a l'hora d'entrar a les convocatòries de Luis Enrique. Tot i així, el migcampista no defalleix. "Estic content, el club i l'entrenador confien en mi. Si faig les coses bé, podré estar més temps aquí, al primer equip", va destacar després de jugar els 90 minuts contra el conjunt extremeny. Al club, tot i admetre que l'ex del Girona va passar al davant a Samper durant els primers mesos de la temporada, recorden que contra el Villanovense es va girar la truita: "Va estar per davant".

Samper lluita per una pilota amb Pajuelo / LLUIS GENÉ / AFP PHOTO

Samper va confessar que el seu futur a dia d'avui no està decidit i que li han comunicat des de la direcció esportiva que tenir un lloc a la plantilla blaugrana la temporada que ve dependrà de la seva feina fins al juny: "M'han dit que dependrà del meu rendiment". Al club estan satisfets amb el seu treball, el consideren un jugador amb "ADN Barça", que ha de tenir paciència i "evolucionar", perquè li queden molts aspectes per polir. "És un jugador que volem", sentencien als despatxos del Camp Nou.

El filial blaugrana està en posicions de descens a Tercera, en una dinàmica perdedora que s'espera revertir a partir del gener amb l'arribada de nous jugadors a la plantilla, un cop superada la sanció de la FIFA pel cas Masia. L'equip, jove i inexpert, pateix, i això repercuteix negativament en els futbolistes, va reconèixer Samper després dels minuts a la Copa: "El rendiment de l'equip ens perjudica a tots, individualment".

stats