BARÇA
Esports 04/11/2019

Semedo: "Hem de millorar molt"

El lateral portuguès ha destacat els triomfs per davant de les derrotes, però admet que cal millorar

Albert Nadal
1 min
Una acció de Semedo contra el Valladolid en el darrer partit al Camp Nou

Sant Joan DespíNelson Semedo ha atès els mitjans abans del partit de Lliga de Campions d'aquest dimarts entre el Barça i l'Slavia de Praga al Camp Nou (18.55 h, Movistar Liga de Campeones). Si el Barça demà guanya tindrà la classificació a tocar. "Ens esperem un partit complicat, com a Praga. Però estarem bé, juguem a casa i farem un gran partit". Poc després Semedo ha admès que "han de millorar molt", però que és just que siguin líders a la Lliga i que no hagin sumat cap derrota a la Champions, una competició en què ha evitat penjar-se l'etiqueta de favorits.

Semedo no s'ha queixat per jugar a la banda esquerra i ha explicat que ell es dedica a jugar on li indica l'entrenador. També ha admès que l'equip juga molt millor a casa que a fora, però que "milloraran" en aquest aspecte i que ja han revisat l'últim partit per corregir els errors. "Tots sabem que hem de millorar. Ja estem més animats. Tampoc cal parlar gaire perquè tots sabem que hem de millorar. Contra l'Slavia donarem una gran resposta", ha explicat el lateral portuguès, que admet que aprenen dels errors i dels mals partits, però que "els partits passats ja han passat".

"Els rivals també juguen i són molt bons. Quan juguen contra el Barça encara ho fan amb més ganes. Estem buscant la manera de corregir els nostres errors. Tant en els resultats com en la manera com juguem", ha afegit el portuguès en l'última resposta d'una roda de premsa en què s'han permès menys preguntes que habitualment.

stats