BARÇA
Esports Barça 15/01/2015

"Luis Enrique va tornar a mostrar un perfil esquerp en un moment en el qual té motius per celebrar", el recull d'opinions de la premsa esportiva

Els articles d'aquest dijous parlen de la roda de premsa del tècnic asturià i de la situació institucional del Barça

Ara
2 min
Luis Enrique durant la roda de premsa

BarcelonaEls columnistes de la premsa esportiva d'aquest dijous parlen de la situació institucional del Barça, de la roda de premsa de Luis Enrique d'aquest dimecres, de Cristiano Ronaldo, de l'eliminatòria del partit de Copa del Rei entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid i de la FIFA.

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"".

Josep M.Artells, a 'Mundo Deportivo'

"Entre uns i altres se'ns ha furtat assaborir el recital del Barça contra un dels millors equips d'Europa, l'exhibició del trident, l'exuberància de Messi i el repàs que Luis Enrique li va donar a Simeone preparant el partit en cada pam del camp".

Joan Vehils, a l''Sport

"Doncs penso que t'has equivocat en la forma d'explicar-nos el que fas. Ahir, vaig escoltar íntegrament la teva roda de premsa i l'odi que transmeties cap als periodistes no és just".

Martí Perarnau, a l''Sport'

"Des de l'inici del 2015, i independentment del resultat obtingut en cada partit, de l'alineació presentada i de les sensacions despreses, l'equip ha donat un altre gir important, deixant enrere l'etiqueta del Barça dels migcampistes per convertir-se en el Barça dels davanters".

Lluís Payarols, a l''Sport'

"Carvajal, Sergio Ramos i companyia s'ho passaven d'allò més bé nombrant el TAS i al·ludint la sanció del Barça davant la FIFA. Però l'alegria va per barris. I més, quan poques hores després s'ha conegut la notícia que l'organisme mundial comença a contactar amb clubs que tenen conveni de col·laboració amb el Reial Madrid".

Lluís Simon, a 'L'Esportiu'

"Blatter, que ofereix cada any un balanç econòmic espaterrant, és la imatge del cinisme futbolístic que ens governa. Les federacions, els clubs i també les grans figures intenten transmetre una imatge de pau universal a través del futbol, quan en el fons sabem que els que controlen els grans negocis i els grans clubs tenen grans interessos i la defensa de la declaració universal dels drets humans no és precisament el més important de tots".

Alfredo Relaño, a l''As'

"".

Alberto Polo, a 'Marca'

"Èpiques i conjures a l'antiga usança per capgirar un marcador més que complicat. Molta adrenalina, mentre Ancelotti intenta posar filtre a l'estat d'excitació reclamant tranquil·litat al seu equip, no vagi a ser que les presses topin amb els peus dels seus futbolistes".

Albert Gimeno, a 'La Vanguardia'

"Ronaldo és un home voraç. No es conforma amb els seus registres, els seus gols, la seva presència als terrenys de joc. Necessita una inesgotable font d'energia que es diu vanitat i postureig, i això el converteix, aparentment, en un ésser infeliç".

stats