RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 14/05/2015

"Com sempre, qui sortirà indemne de la crisi al Madrid serà el president": el recull d'articles d'opinió

Com era de preveure, l'eliminació del Madrid a la Champions ha centrat el recull d'opinions de la premsa esportiva d'aquest dijous

Ara
3 min
Florentino Pérez improvisa una roda de premsa i posa els seus punts sobre les is.

BarcelonaCom era de preveure, l'eliminació del Madrid a la Champions ha centrat el recull d'opinions de la premsa esportiva d'aquest dijous.

Carles Fité, a l''Ara'

“Al Madrid l'esperen uns mesos intensos. Ancelotti té la carta d'acomiadament a la porta i Casillas també el conviden a marxar, però ell prefereix quedar-se. I entremig, Mendes intenta convèncer Cristiano perquè s'en vagi a Manchester. La crisi ha arribat a Madrid per quedar-s'hi uns mesos. Però com sempre, curiosament, qui en sortirà indemne serà el president. Pitjor per ells.”

Manuel Jabois, a 'El País'

“L'única ocasió clara del Juventus va acabar amb un gol de jugada de volei-platja […] El Madrid no va tremolar, no va defallir, però totes les amenaces que van succeir al gol de Morata estaven fetes post-mortem. L'havien matat tan discretament que va creure no estar mort.”

Joaquín Luna, a 'La Vanguardia'

“El resultat va estar a l'altura de la temporada del Reial Madrid, un equip sense centre del camp que ahir a la nit comptava amb recórrer a l'orgull, casta i atacs a tocs de corneta. Uns conceptes bastant anacrònics que el Juventus, ordre i ordre, va malbaratar sense excessius problemes […] No, el Reial Madrid no jugarà la final a Berlín malgrat els coets d'ahir a la nit. Una pena.”

Marcos López, a 'Marca'

“El Madrid es va convertir en un equip pla, exagerant pilotes a l'olla i amb una única idea de l'intercanvi de cops. El madrid de les idees es va evaporar al desembre […] L'ombra del Madrid va ser més rival que una Juve inferior. Als italians cal guanyar-los. Sempre competixen i al Bernabéu no van fer una excepció. La confiança va enredar el Madrid.”

José Vicenten Hernáez, a 'Marca'

“Espero de Florentino Pérez, que 'diga Diego donde dijo digo' i faci fora Ancelotti, perquè mantenir-lo a la banqueta la propera temporada, encara que la tingui firmada, em sembla un acudit dolent. No té cap mena de gràcia.”

Roberto Palomar, a 'Marca'

“La reacció dels aficionats va ser curiosa. Primer, el cabreig propi de l'eliminació. I al minut, l'allau de preguntes cap al periodista que només pretenia testar l'ambient. Quin entrenador vindrà? ¿Klopp? ¿Es vendran Bale d'una vegada? ¿Fitxarà Florentino a Pogba? Com està el tema de Casillas? ¿Cristiano, se'n va? ¿És veritat que arriba el Kun Agüero? En definitiva, la reacció lògica d'una afició a la que Florentino Pérez té acostumada a la cultura del 'pelotazo', del fitxar per fitxar.”

Alfredo Relaño, a 'As'

"Van passant els anys, aquests anys de Messi i Cristiano en edat òptima, dels dos clubs a dalt de tot… i la final de Champions entre ells no arriba. És la segona vegada que ha estat a punt i, com l'altra, he sentit que eren favorits, que aquesta vegada sí. El Barça va liquidar el Bayern amb solvència, marcant cinc gols, tres aquí i dos allà. El Madrid n'ha marcat dos, un d'ells de penal. Aquí ha estat la diferència. La temporada madridista fa olor de punxada, després de quatre dies tremends en què s'ha quedat fora d'Europa i gairebé de la Lliga. Ara començarà la 'reconstrucció' que em temo que sigui un espectacle lleig."

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

“Serà difícil que Florentino mantingui Ancelotti quan ja estava destituït al minut 93 de la final de la Champions de l'any passat a Lisboa. Al minut 100 era un heroi i poc abans un malvat. Casillas fa la sensació que està més fora que dins, l'agent de Bale es va queixant que no li passen la pilota i el madridisme es cabreja. Hi hauàr moguda.”

Josep Maria Casaovas, a 'Sport'

“La imatge del Madrid va ser decepcionant. No va funcionar ni el futbol ni l'èpica. Florentino ja pot preparar una nova revolució perquè els últims fitxatges han estat un fracàs. Ancelotti no seguirà al Bernabéu ja que el seu equip fa massa mesos que no juga a res. Iker Casillas ja es pot estar buscant equip, l'edat passa factura i no dóna la talla. Per primer vegada es plantegen traspassar Cristiano Ronaldo veient la terrible davallada del seu joc, aquest any. Ha de ser molt humiliant veure com el jugador del planter Morata humilia la famosa BBC.”

stats