LFP
Esports  /  Barça 28/04/2015

"El cas Neymar no hauria de passar per l'àmbit penal", el president de la LFP, Javier Tebas, en 10 frases

El màxim dirigent de la Lliga de Futbol Professional (LFP) ha tractat diversos temes d'actualitat del futbol espanyol en una entrevista a 'El Confidencial'

Ferran Mitjà
2 min
La LFP diu que el Mirandés jugarà a Segona i el Múrcia, a Segona B

BarcelonaEl president de la LFP, Javier Tebas, ha concedit una entrevista al portal 'El Confidencial'. Ha tractat temes referents a l'actualitat del futbol espanyol, com ara la compra de partits o la polèmica per els horaris dels partits i els drets televisius. Aquestes són les deu frases més destacades de Tebas

Sobre 'cas Neymar'

  • "El cas Neymar trobo que és un excés i no hauria de passar per l'àmbit penal. Probablement per l'administratiu si".

Sobre la investigació del Llevant Saragossa

  • "Creiem que hi ha indicis molt clars del que va passar i seguirem treballant en aquesta direcció. Com a advocat no m'agrada l'expressió: 'sentències exemplars'. M'agrada que les sentències siguin justes".
  • "El missatge que transmeto a les persones que poden estar implicades en aquests casos és que expliquin tot el que saben . Si ho fan tindran el suport de la Lliga i, d'aquesta manera, també la menor responsabilitat possible".

Sobre la violència verbal als estadis

  • "Sempre haurem de seguir atents, però crec que anem pel bon camí. Encara queda molt per fer i no crec que en cinc mesos eliminem aquest fenomen. Faran falta quatre o cinc anys, i no només als estadis de futbol professional".

Sobre els possibles xiulets a l'himne en la final de Copa

  • "L'acte de xiular l'himne de qualsevol país, en aquest cas Espanya, és un acte intolerable, que fa molt mal i incita a l'odi. Si hi hagués normes que ho permetessin si que suspendria el partit per els xiulets".

Sobre la venta centralitzada dels drets televisius

  • "Espero que es prengui una decisió com abans millor, perquè és la més important per al futbol des de que existeix la LFP. Si no hi ha una regulació urgent, tant el mercat nacional com l'internacional poden trencar-se".
  • "Si el president de la RFEF coneixes bé la importància que té aquest reial decret i l'urgent que és per a tot el futbol espanyol, no posaria cap problema i empenyeria com està fent la Lliga amb l'objectiu que surti quan abans millor aquest decret".

Sobre els horaris dels partits

  • "És una qüestió d'equilibri entre l'explotació audiovisual del futbol i els horaris. Personalment crec que és un repartiment racional i bastant bo".
  • "Els horaris els poso jo, d'acord amb el DTS i el partit de Canal+. Porto 18 mesos treballant així. Ho consulto amb els operadors, però els poso jo i, de vegades, els horaris que volen els operadors, entenem que no són els millors per al futbol".
stats