Barça
Esports Barça 23/01/2014

Tello: "És un any difícil perquè tinc poques oportunitats"

L'extrem ha fet un 'hat trick' contra el Llevant i ha volgut agrair les assistències de Messi

M.m.
1 min

BarcelonaCristian Tello ha estat un dels protagonistes destacats del Llevant-Barça, ja que ha estat l'autor de tres gols. "Per a un davanter, fer gols és molt important, i un 'hat trick' ho és encara més", ha dit l'extrem, que ha destacat que aquesta actuació li servirà de cara al futur. "Aquest és un any difícil, per a mi. No tinc tantes oportunitats", ha lamentat.

Tello ha volgut agrair les assistències de Messi, ja que l'argentí ha estat clau en els tres gols i també en el primer, que s'ha fet Juanfran en pròpia porteria, després d'una passada en profunditat de l'argentí i rematada de l'extrem. "Messi m'ha deixat sol davant el porter. En un partit en què ell no ha marcat, ha assistit. Em toca donar-li les gràcies".

Sobre els gols, que han estat molt similars, ha afegit: "És un moviment que acostumem a fer. Ell és esquerrà i és un gest que li surt bé".

Cristian Tello ha dedicat el gol a la seva dona i a la seva futura filla. "Ja tinc ganes de dedicar-li el gol. Espero poder-n'hi dedicar molts més".

stats