Barça
Esports Barça 04/07/2013

Thiago Silva: "Jugar al Barça és un somni, però sóc feliç al PSG"

El central brasiler, pretès per la secretaria tècnica del Barça, assegura al diari 'O Globo' que no ha rebut "cap proposta formal" per anar al club blaugrana

Ara
1 min

BarcelonaThiago Silva ha assegurat que jugar al Barça "és un somni", però que "és feliç al PSG". El central brasiler, actualment a les files del conjunt francès, assegura en una entrevista a 'O Globo' que l'any passat va estar a punt de fitxar per al conjunt blaugrana, però que "desgraciadament" no va ser possible, i afegeix que no ha rebut "cap proposta formal" per anar al club blaugrana.

"Jugar al Barça és un somni per a qualsevol futbolista, però en aquest moment també sóc feliç al PSG. El meu desig sempre ha estat jugar a Europa i a un gran club", ha dit Thiago Silva a l'entrevista. D'altra banda, ha reconegut que no ha rebut cap proposta "concreta" per part del seu agent per canviar d'aires.

"L'any passat hi va haver converses i especulacions amb el Barça, però per desgràcia no van prosperar", ha afegit, en relació amb el seu psible fitxatge per als blaugranes la temporada passada.

stats