Publicitat
Publicitat

Si t'ofereixen entrades per Wembley a deu euros digues que sí

Un home es passeja per Barcelona amb dues entrades per aquest preu i li costa molt que algú li faci cas. Finalment, una parella es queda dues entrades autèntiques, ja que es tractava d'una campanya d'Opel

La firma automoblística Opel ha iniciat una campanya promocional en què regala entrades per la final de Wembley, on les ven a baix preu, per només deu euros. En el vídeo es pot veure com un home ofereix, pels carrers de Barcelona, dues entrades per aquest creu. També s'acosta a les rodalies de les taquilles del Camp Nou. Els vianants i aficionats del Barça ni tan sols s'interessen per l'oferta, o, si pregunten, no s'ho volen creure. Al final, una parella barcelonista veurà el gran partit entre el Barça i el Manchester United sense tenir-ho previst i havent comprat dues entrades a vint euros.

' Així de fàcil és anar a Wembley amb Opel' és el nom de la pàgina de Facebook des de la qual dinamitzen la campanya. Expliquen que provant els seus vehicles es poden aconseguir més entrades per a la gran final.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT