BARÇA
Esports  /  Barça 30/12/2014

El Tribunal Federal de Suïssa confirma que podria acceptar un recurs del Barça però en casos "molt limitats"

Preguntat per l'ARA, el TFS explica que podria acceptar un recurs si el conjunt blaugrana detectés situacions com falta de jurisdicció o violació de normes processals elementals, com el dret a un judici just

Ara
1 min

BarcelonaEl Tribunal Federal de Suïssa (TFS) podria acceptar un recurs del Barça després que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) confirmés la prohibició del Barça de fitxar cap jugador fins al 2016.

Preguntat per l'ARA, el TFS confirma que qualsevol club o esportista pot presentar un recurs després d'una sentència del TAS. Això sí, només en un "nombre molt limitat de casos". Entre aquests casos el TFS hi inclou "la falta de jurisdicció, la violació de normes processals elementals (per exemple, la violació del dret a un judici just) o incompatibilitat amb la política pública".

Després de conèixer la sentència, contrària als interessos del Barça, el conjunt blaugrana ha emès un comunicat en què explica que analitzarà la resolució del TAS i no descarta la possibilitat de presentar un recurs al Tribunal Federal suïs.

Fonts blaugranes admeten que si acudeixen al TFS serà perquè consideren que han de fer aquest pas per esgotar totes les vies. Això sí, saben que l'escletxa per donar un tomb a aquest episodi podria venir si la LFP porta aquesta qüestió als tribunals competents de la Unió Europea. La Lliga és l'única que pot acudir a la justícia ordinària i canviar la normativa de la FIFA que ha derivat en la sanció al Barça.

stats