BARÇA
Esports  /  Barça 30/12/2014

El Barça podria acudir davant del Tribunal Federal Suís

El club estudiarà la resolució del TAS i no descarta fer un pas més en la seva defensa

A.l.
1 min

BarcelonaDesprés de saber-se la decisió del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) –tot i que encara no s'ha fet oficial a la web de l'organisme suís–, el Barça ha emès un comunicat per manifestar la "total disconformitat" amb la resolució, i que confirma la sanció que va imposar la FIFA al club català per violar la normativa de "transferències internacionals de futbolistes menors d'edat". El Barça manté que és un "exemple mundial pel que fa a l'escolarització i l'aprenentatge de joves futbolistes", i recorda que La Masia ha permès a "centenars de joves jugadors complir els seus somnis".

"Els errors que el club hagi pogut cometre, i que han estat reconeguts i argumentats, davant de les autoritats són de tipus administratiu", explica el club en el seu escrit, que defensa que deriven del "conflicte" entre la reglamentació de la FIFA i la legislació espanyola.

El Barça considera la sanció "completament desproporcionada", un "càstig desmesurat", i diu que un cop analitzi els fonaments jurídics de la resolució del TAS valorarà "diferents opcions legals", entre d'altres la possibilitat de recórrer davant del "Tribunal Federal Suís".

stats