Barça
Esports Barça 09/05/2020

Umtiti es lesiona al soli en el segon entrenament del Barça

El club ha comunicat la lesió del central al migdia, després del segon torn d'entrenaments

N.a.
1 min
Samuel Umtiti, entrenant-se en solitari a la Ciutat Esportiva

BarcelonaEl Barça ha comunicat aquest dissabte que Samuel Umtiti pateix una lesió al soli de la cama dreta. La plantilla blaugrana va començar divendres els entrenaments individualitzats a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí i en la segona sessió, el central francès ha hagut de frenar. No es concreta el temps de baixa i dependrà de com evolucionin les sensacions del jugador.

Umtiti s’ha estat exercitant amb el primer grup d'onze jugadors, juntament amb Ter Stegen, Piqué, Jordi Alba, Lenglet, Junior Firpo, Sergi Roberto, Vidal, Messi, Suárez i Griezmann. La dinàmica de treball ha sigut idèntica a la de divendres: els jugadors han arribat a la Ciutat Esportiva canviats amb la roba d'entrenament i s'han distribuït en diferents espais dels tres terrenys de joc disponibles. Han fet exercicis amb pilota i sense durant prop d'una hora i mitja.

La intenció de la Lliga és que comenci la competició a mitjans de juny, amb la novetat de poder fer cinc canvis i convocar 23 futbolistes per partit. El Barça ha integrat en la dinàmica del primer equip sis jugadors del filial, entre els quals hi ha un central, Ronald Araújo.

L'equip gaudirà demà d'un dia de festa.

stats