Barça
Esports Barça 08/06/2012

El València pensa en Cristian Tello i Álvaro Vázquez per si Aritz Aduriz marxa a l'Athletic Club

Manuel Llorente ja dóna per perdut Jordi Alba, però intentarà mantenir una posició ferma en la negociació per apropar la xifra del traspàs als 15 milions d'euros

à. G.
1 min
Jordi Alba, amb la selecció espanyola

BarcelonaManuel Llorente, president del València, ha aprofitat la seva estada a Barcelona per reunir-se amb Josep Maria Orobitg. El màxim mandatari li ha preguntat per la situació de dos futbolistes; Cristian Tello (Barça) i Álvaro Vázquez (Espanyol). Aquests dos són els jugadors que més agraden a València, on ja busquen possibles substituts per Aritz Aduriz, a quin pretén l'Athletic Club.

El Sevilla i l'Atlètic de Madrid també s'han interessat per la situació de Cristian Tello, futbolista al qual li queda un any de contracte amb el Barça i que té una clàusula de sortida de 10 milions d'euros.

A Álvaro Vázquez també li queda un any de contracte amb l'Espanyol. La seva clàusula de rescissió és de 8 milions d'euros, però segons Canal 9 el club blanc-i-blau en demana 5 i estaria disposat a deixar-lo sortir per 2.

El València ja dóna per perdut Jordi Alba, però intentarà mantenir una posició ferma en la negociació per apropar la xifra del traspàs als 15 milions d'euros. Dídac Vilà, futbolista de l'AC Milan que ha jugat a l'Espanyol, continua sent la primera opció amb la qual treballa l'equip que la pròxima temporada entrenarà Mauricio Pellegrino.

stats