BARÇA
Esports Barça 31/08/2019

Valverde: "Durant la primera part hem estat fatal, no hem generat cap ocasió"

El tècnic del Barça ha analitzat l'empat del Barça contra l'Osasuna (2-2)

Ara
2 min
Ernesto Valverde durant el partit contra l'Osasuna

BarcelonaErnesto Valverde no està satisfet amb l'empat del Barça a l'estadi de l'Osasuna. Pel punt, la sensació de crisi de resultats i especialment per les sensacions. L'entrenador del Barça ha destacat el mal primer temps de l'equip i la manca de reacció durant el tram final: "En el primer temps no hem estat bé, hem estat fatal. En una jugada s'han avançat. No hem tingut arribada a l'àrea. Pràcticament no hem generat cap ocasió. No érem capaços de generar perill", ha comentat.

"En la segona meitat hem intentat remuntar. Quan teníem el partit de cara, ells han fet un pas endavant i nosaltres hem estat cinc minuts sense generar. Després hem tingut la situació aquesta absurda del penal. No podem deixar que el partit se'ns escapi així. Ells han tingut el premi de l'empat amb el seu esprint final", ha dit l'entrenador.

El preparador blaugrana ha parlat dels 'timings' de joc que ha tingut l'equip durant el partit d'aquesta jornada: "Qualsevol equip et pot fer gol en una ocasió. El futbol és així, pot passar. Segurament després no hem tingut la pilota en condicions. Part del mèrit és seu. Quan hem fet l'1-2 necessitàvem més continuïtat en atac. Ells ens han pressionat més, i nosaltres no hem sabut reaccionar. M'esperava aquest partit de l'Osasuna. Després has de saber fer bé les coses", ha assenyalat.

Preguntat per la suplència de Rakitic, Valverde ha matisat que pren les decisions segons el seu criteri, no de la possible marxa del croat. "Que per què no ha jugat? Què vols que et digui? Seria una gran pregunta si intercanviessis el nom del jugador. Tinc molts migcampistes i haig de decidir. L'Ivan és un gran futbolista, com els altres. Haig de prendre decisions. No he fet l'alineació pensant en el mercat de fitxatges. Durant un partit, si crec que un jugador em pot aportar coses, l'escullo", ha apuntat.

stats