BARÇA
Esports Barça 22/07/2019

'Sí al futur', de Víctor Font, entregarà aquest dimarts al Barça el software per impulsar el vot electrònic

El precandidat es presentarà a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista aquest dimarts a les 17 hores

Ara
1 min
Diversos socis del Barça votant de manera presencial en les últimes eleccions del club, l’estiu del 2015.

BarcelonaVíctor Font, precandidat a la presidència del Barça amb 'Sí al futur', entregarà aquest dimarts a la tarda a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) de manera gratuïta el software perquè el club blaugrana impulsi el vot electrònic. Víctor Font es presentarà a les 17 hores a l'OAB, on serà rebut pel director de l'àrea social del Barça, Pere Jansà, i el director de tecnologies de la informació, Sergio Jerez.

La idea de Víctor Font és que el club ho impulsi i que, per tant, es pugui votar el pròxim president (les eleccions estan previstes per al 2021) de manera electrònica. "No hi ha cap excusa per no implementar el vot electrònic i el nostre projecte es compromet a aplicar-lo si governem el club, però seria un bon llegat de la presidència de Josep Maria Bartomeu que el posés en funcionament des d'ara mateix", va explicar Font al març, en una jornada per explicar en què consisteix el vot electrònic.

Ara per ara està en marxa una reforma de la llei de l'esport català, ja que la que hi ha actualment tan sols permet el vot presencial en l'elecció de les directives i de les presidències dels clubs esportius com el Barça. Amb la reforma, que està previst que s'aprovi abans de finals d'any, en principi no es restringirà el vot electrònic si es garanteixen la igualtat, la llibertat, la universalitat, el secret i la transparència en el procés. Si la reforma de la llei de l'esport català tira endavant, per poder fer ús del vot electrònic en les pròximes eleccions al Barça caldria, abans, reformar els estatus del club.

stats